Millainen tutti vauvalle?

Tutti tuo vauvalle lohtua ja auttaa rauhoittumaan. Mutta millainen tutti? Jotkut vauvat kelpuuttavat vain tietyn mallisen tutin, toiselle maistuu symmetrisesti muotoiltu ja toiselle pyöreä.

Bibs tutit vauvalle

Millaisia tutteja Unalla on tarjolla?

Kaikki Unalla myytävät tutit ovat Bibs-merkkisiä. Bibs on tanskalainen yritys, joka on jo yli 50 vuoden ajan valmistanut tutteja. Tutit ovat laadukkaita ja ihanan sävyisiä.

Tuteista on saatavilla 1 ja 2 kokoa. 1 koko on tarkoitettu 0-6 kk ikäiselle ja 2 koko yli 6kk ikäiselle lapselle. Tutti suositellaan vaihdettavan uuteen 1-2 kk välein käyttötiheyden mukaan (Terveyskirjasto).

Bibs tutit, laadukkaat tanskalaiset tutit.

Tarjolla on Supreme, Couture ja Colour -sarjojen tutteja. Tuttien imuosa on joko silikonien tai luonnonkuminen. Erityisesti pienille vauvoille suositellaan silikonisia tutteja ja luonnonkumisia lapsille, joilla on jo hampaita (Terveyskirjasto). Unalla myytävät, Bibsin tuttipaketit sisältävät aina kaksi samanmuotoista tuttia kahdessa eri värissä.

Bibs supreme tutit Unalta.

Supreme tutit ovat suosituin tuttimalli Unan valikoimassa. Supreme tuttien imuosa on symmetrinen, eli litteä. Supreme tuteista löytyy sekä luonnonkuminen että silikoninen imuosa.

Bibs colour tutit Unalta.

Colour tuttien imuosa on joko pyöreä, symmetrinen tai anatominen. Imuosan materiaali on aina luonnonkuminen. Colour sarjan tutit tunnistaa pyöreästä kannasta.

Bibs Couture tutit Unalta

Couture tutit ovat puolestaan anatomisesti muotoiltuja. Couture tuttien imuosat on valmistettu joko luonnonkumista tai silikonista.

Bibs Try-it collection tutit Unan valikoimasta.

Unan valikoimassa on myös tarjolla try-it collection, joka sisältää neljä erilaista tuttia. Paketissa on edellä kuvaillut Supreme, Couture ja Colour tutit ja lisäksi De Lux tutti. De Lux tutin imuosa on pyöreä.

Tästä linkistä pääset katsomaan Unan tuttivalikoiman.

Seuraavassa postauksessa kerrotaan, miten tutti kannattaa steriloida. Bibsin omilta sivuilta löytyi ohjeet tähän hätään. 🙂

Laita viestiä meille ja kysy, mikäli tuttiasioista herää kysymyksiä. 🙂

Bibs tutit vauvalle

Yksi vastaus artikkeliin “Millainen tutti vauvalle?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s