Kesän juhliin sukat ja sukkahousut

Kesän juhlat tulossa, miten sitä tällä kertaa pukisi lapset? Muutama vinkki lasten juhlapukeutumiseen. Erityisesti esillä ihanat ja laadukkaat Cóndorin tuotteet, jotka valmistetaan Espanjassa.

Cóndor – hyväksi havaittuja ideoita

Cóndorin sukkatuotteista löytyy monta hyvää vaihtoehtoa juhla-asuksi: henkselishortsit, -sukkahousut & -leggarit! Ja tietysti laadukkaat sukkahousut viimeistelevät mekkolookin.

Cóndor Shortsit frillahenkseleillä ja pitsipolvisukat

Tämän kesän ehkä söpöin asuyhdistelmä on kuitenkin shortsit frillahenkseleillä yhdistettynä pitsipolvisukkiin. ❤

Jos ei ihan niin lämmintä keliä ole luvattu, henkselileggarit ovat toinen söpö vaihtoehto. Leggareiden alle voi laittaa kaapista valmiiksi löytyvän peruspaidan tai juhlavamman t-paidan.

Cóndor leggingsit frillahenkseleillä juhla-asuksi lapselle

Polvisukat – asun upgreidaus

Polvisukilla asuun saa täysin uuden ilmeen. Polvisukat voi laittaa joko pelkiltään tai kylmemmällä ilmalla sukkahousujen päälle.

Cóndorin ribbipolvisukat, pitsipolvisukat, polvisukat rusetilla sekä pitsipolvisukat rusetilla

Cóndorin pitsipolvisukkien lisäksi Unalta löytyy rusettipolvisukkia, ribbipolvisukkia sekä pitsipolvisukkia rusetilla. Kaikista sukista löytyy ihania värisävyjä ja kokoja vastasyntyneestä noin 34 kengänkokoon saakka.

Polvisukat yhdistettynä shortseihin toimii myös loistavasti. Tätä tyyliä on näkynyt myös paljon kuninkaalisten piireissä. 😀

Lapselle juhla-asu, Cóndorin laadukkaat tuotteet

Sukkahousut juhliin

Polvisukkien ja ”henkselituotteiden” lisäksi Unalla on Cóndorilta sukkahousuja. Sukkahousuista on kolmea eri mallia: ribbisukkahousut, pitsisukkahousut sekä sukkahousut sivupitsillä.

Sukkahousut on todettu erittäin laadukkaiksi, jotka kestävät käyttöä eivätkä ”lörähdä”. Sukkahousut viimeistelevät juhla-asun ja mahdollistavat kesämekkojen käytön viileämmilläkin keleillä.

Cóndorin tuotteet ovat pientä mitoitusta, joten suosittelemme ottamaan kokotaulukkoa isomman koon. Meiltä voi aina pyytää apua koko asioissa, joko sähköpostin (info@unavaate.fi) tai instagramin kautta.

Cóndorin ribbisukkahousut, laadukkaat juhla-asuun
Cóndorin pitsisukkahousut sekä sukkahousut sivupitsillä: laadukkaat juhla-asuun

Unalta tuotteet ehtivät perille jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Muista kuitenkin varmistaa aikataulu, mikäli tuotteilla on kiire!

Ihania juhlia ja paljon onnea juhlien sankareille! ❤

ps. seuraavassa postauksessa esillä ihanat käsintehdyt rusettituotteet.

Ihanat tuotteet lapsen juhla-asuun

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s