Vaunuverhot

Mihin vaunuihin Unavaatteen Vohveli-vaunuverhot sopivat, ja millainen suosittu vaunuverho on?

Vaunuja ja rattaita on monenlaisia. Saamme usein kysymyksiä Unavaatteen vaunuverhon sopivuudesta juuri tiettyyn vaunumalliin. Pyysimme käyttäjiltä kuvia vaunuverhoista. Kiitos vielä valtavasti kuvista! Jos sinulla on Unavaatteen vaunuverho ja et löydä kuvaa sinun vaunumallista, otamme kuvia edelleen kiitollisina vastaan. 

EDIT! Tämän postauksen jälkeen valikoimiimme on tullut myös harsovaunuverhot.

Ennen teidän lähettämiä kuvia vielä tarkempaa tietoa vaunuverhosta. Vaunuverhot on tehty Vohvelista, joka on eläväpintainen puuvilla. Kangas on 100% puuvillaa, joka on valmistettu Euroopassa.

Vaunuverhossa puuvilla on kaksinkertainen. Tästä olemme saaneet palautetta, että vaunuverho on suojaisa ja ei heilu tuulen mukana, vaan pysyy hyvin paikoillaan. Vaunuverho antaa myös suojan unelle tuomalla hämäryyttä vaunuun.  Vaunuverho lisäksi suojaa vauvaa tuulelta, sateelta, katupölyltä jne.

Kesähelteellä vaunu voi olla petollinen lämmön suhteen; lämpötila saattaa nousta korkealle. Huolehdithan, että ilma pääsee kiertämään vaunun sisällä. Ilma pääsee kiertämään vaunuissa esimerkiksi kun nostat vaunuverhoa toisesta alakulmasta vähän ylemmäksi (esimerkiksi leluklipsillä) ja mikäli vaunuissa on tuuletusaukko kuomussa, avaa se. 

Vaunuverhoista löydät kahta eri koristetta: rusetillinen ja korkkimerkillinen. Rusetti on tehty samasta vohvelikankaasta ja se on kiinnitetty keskelle ylös. Korkkimerkki on tehty kahdesta kolmiosta, josta muodostuu neliö vaunuverhon alalaitaan.

Ennen käyttöä vaunuverhoa ei ole tarpeen pestä. Mikäli haluat myöhemmin pestä sen, pese 40 asteisella hienopesulla. Kuivausrumpua emme suosittele, sillä 100% puuvilla saattaa kutistua kuivausrummussa. Silitys kahdella pisteellä.

Mikäli sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä tai kehitysehdotuksia: älä epäröi ottaa yhteyttä! Olen täällä sinua varten. Löydät minut tämän yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse info@unavaate.fi, puhelimitse 044 596 4656 tai somessa @unavaate. 

Täältä löydät kaikki vaunuverhot.

Kuvia Unan vaunuverhoista asiakkaiden rattaissa.

Tässä kaikki lupaamani kuvat: ole hyvä!

EDIT: Näiden kuvien jälkeen vaunuverhon design on hieman muuttunut, rusetti on hieman alempana ja korkkimerkin kuosi hieman erinlainen.

Vaunuverho Emmaljunga Duo Viking
Emmaljunga Duo Viking
Vaunuverho Mountain Buggy Duet
Mountain Buggy Duet
Vaunuverho Bugaboo Bee
Bugaboo Bee
Vaunuverho Britax baby-safe i-size
Britax baby-safe i-size
Vaunuverho Emmaljunga Mondial De Luxe
Emmaljunga Mondial De Luxe
Vaunuverho Bugaboo Cameleon
Bugaboo Cameleon
Vaunuverho Britax Go Big
Britax Go Big
Vaunuverho Emmaljunga nxt90
Emmaljunga nxt90
Emmaljunga nxt90
Emmaljunga nxt90

Yksi vastaus artikkeliin “Vaunuverhot”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s