Mitä isäinpäivälahjaksi tänä vuonna?

Isäinpäivä on pian täällä! Muutama vinkki, mistä isä tai pappa voisi tykätä. Onhan se kiva yllättää isä ja antaa oikea paketti. Ensin muutama vinkki Unan valikoimasta ja lopuksi pari tärppiä aineettomaan lahjaan.

Korkista ja paperinahasta valmistetut rusetit on vuodesta toiseen mieluisia isäinpäivälahjoja. Rusetti on ajaton, tyylikäs ja vähän spesiaalijuttu just teidän iskälle.

Rusettia on helppo käyttää säädettävän kaulanauhan ansiosta. Ruseteista löytyy myös kolme poikien kokoa sekä tytöille rusettipannat samoista materiaaleista.

Toinen loistava vaihtoehto on vohvelikankaasta valmistettu kylpytakki. Kylpytakki lämmittää kylminä aamuina, suihkun jälkeen tai ulkosaunaan mennessä. Jos teidän isällä ei ole vielä kylpytakki käytössä, hän ei tiedäkään miten paljon mukavuutta se toisi moneen hetkeen. Vohvelista valmistettu kylpytakki on lämmin, mutta kuivaa hyvin kosteuden iholta suihkun jälkeen.

Jos on kuitenkin semmoinen tilanne, että nämä lahjat on jo ostettu viime vuosina, on ehkä tänä vuonna aineettoman lahjan vuoro? Annoin sisarusteni kanssa joku vuosi iskälle lahjakortin karhusafarille tai toisena vuonna ravintolalahjakortin. Molemmat ovat olleet myös mieluisia lahjoja.

Tiesithän, että Unalta saat tilattua lahjapaketoinnin ostosten yhteydessä. Aika helppo lahjan osto, kun paketointi ja korttikin tulevat samalla kertaa.

Mutta tärkeintä on tietysti se, että annetaan isälle aikaa ja mennään käymään isäinpäivänä.

PALJON ONNEA

ISÄT, PAPAT JA UKIT ❤

Jätä kommentti